CONCEPT

Un concept diferit, un restaurant familiar în care muncim cu toții în mod egal, dar cu sarcini și responsabilități diferite.

CONCEPTUL NOSTRU

Mâncăruri tradiționale spaniole

Echipa este formată din persoane care au muncit și acumulat experiență în acest domeniu în Spania, iar rețetele sunt bine alese și elaborate, atât în bucătăria clasică, cât și în cea modernă a Peninsulei Iberice.

Angi și Gabi, cuplu de români reîntors în țară

Creat cu dragoste, bucurie și pasiune

Pata Negra Copas y Tapas este un restaurant cu specific spaniol creat cu dragoste, bucurie, pasiune și mult entuziasm de Angi și Gabi, un cuplu de români reîntors în țară, cu dor, după aproape 20 de ani. Încărcați cu emoții, sentimente și pasiuni tipic spaniole, s-au întors în România să ne potolească și nouă, măcar un pic, dorul de Spania.

Au inventat Pata Negra Copas y Tapas, care este mai mult decât un restaurant.

Pata Negra te va inspira să cauți și tu și să regăsești bucuria vieții. Nu te aștepta să ai o revelație, dar asteaptă-te să o descoperi în lucrurile simple.

Poate o vei găsi în mâncăruri gustoase tradiționale spaniole, preparate cu drag de către Angi, în muzica aleasă cu entuziasm de Gabi și fredonată cu pasiune de amândoi, în jocul copiilor în curte, în atracția și chimia din cuplu, în clipele savurate pe îndelete alături de cei dragi cu o cupă de vin și un platou cu tapas, în stil de viață sănătos, în iubire, în plăcerea de a savura fiecare clipă.

Atunci când îi întâlnești pentru prima dată, și mai apoi când începi să îi cunoști pe Angi și Gabi, începi să crezi că poveștile de iubire și poveștile de succes care au ca ingredient cheie pasiunea, încă mai există. Iar entuziasmul cu care îți împărtășesc fragmente din povestea lor de viață te va inspira să îți prețuiești și tu propriile clipe de bucurie.

gătim cu plăcere și entuziasm

Angi & Gabi

Pentru noi, Pata Negra Copas y Tapas este una dintre bucuriile vieții noastre.

Ne-am întors cu dor în țară și cu o dorință arzătoare de a continua în România, alături de prietenii din copilărie, viața frumoasă pe care am avut-o în Spania.

Am adus cu noi tot ce iubeam mai mult în Spania… rețetele de viață și de mâncăruri tipic spaniole, ingredientele de cea mai bună calitate, muzica, pasiunea și pofta de a trăi pe îndelete și de a savura fiecare clipă.

Chef

Angi

Chef

Gabi

Iubim bucătăria spaniolă tradițională

Pată Negra este bucătăria, locul în care luăm masă și locul nostru de joacă, ringul nostru de dans, scena noastră în care ne trăim cele mai frumoase clipe… gătind, primind oaspeți, savurând o cupă de vin sau o sangria, jucându-ne, cântând sau dansând, sau pur și simplu povestind.

Meniul restaurantului

Iubim bucataria spaniolă tradițională și o gătim cu placere și entuziasm de aproape 20 de ani. In timp, am căutat și selectat rețete care nouă ne-au adus bucurie, fie prin modul în care le-am învățat (avem o poveste aparte legată de fiecare preparat pe care îl servim acum la Pata Negra), fie prin ingredientele pe care le folosim sau modul în care am reinventat această rețetă într-un fel personal, aproape de sufletul nostru.

Ne-am dorit să creăm un loc în care să împărtășim din bucuria noastră și celorlalți. Astfel, menu-ul Pata Negra reunește o parte din preparatele tradiționale spaniole care pe noi ne fac fericiți. Le pregătim în cel mai pur stil tradițional spaniol, cu produse importate din Spania, iar ingredientele secrete sunt clipele de magie și povestile care ne leagă de aceste rețete.

Despre ingrediente

Punem preț pe calitate, pe curățenie, pe atenția față de detalii. Ne-am dorit ca preparatele noastre să fie atât originale cât și originare, așa că folosim doar ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate, importate din Spania.

Stil de viață sănătos și echilibrat

Sportul este parte din viața noastră, ca de altfel muzica și dansul și mâncarea preparată cu dragoste. Ne continuăm și în Romania stilul de viață activ, combinând mișcarea, dansul, cu un regim alimentar echilibrat.

Ne bucurăm să gătim împreună, să preparăm masa cu dragoste și să mâncăm alături de cei dragi, savurând pe îndelete fiecare fel.

Muzica

Muzica spaniolă dă ritmul vieții noastre… este plină de pasiune, de trăiri, de voie bună, de romantism, de erotism, de bucurie…. așa ca noi… Avem o selecție largă pentru orice moment… pentru o masă romantică în doi, pentru o masă mare cu prieteni, pentru o masă în familie… pentru petreceri… iar Angi fredonează cu drag atunci când gătește sau la mesele cu prietenii 😉

Adresă

Str. Washington nr. 11, Bucuresti

 

Program

Luni – Duminică
12:00 – 00:00